planB vender tilbage

Wir kinder vom Plan B afholdt sidste fredag en hemmelig sammenkomst på Plan B med en af rollespils major senex, hvor det ikke bare lykkedes os at gøre årets Fastaval dommerstand til et planB-projekt

Se nyheden her: Otto-dommerne er på plads

for vi fik også fingrene i den danske udgave af The Gary Jackson Document, et hemmeligt dokument, der afslører sandheden om den danske scenarietraditions tilbliven. Alt i alt et tilfredsstillende møde.

Til gengæld har vi så valgt at trække scenariet Mod nulpunktet fra årets program, og i stedet er vi i gang med at forme indholdet af årets spiller- og spillederkompendier sammen med en masse andre dejlige mennesker – du kan endnu nå også at være blive et af dem (se her).

Nye aftner i selskab med planB på Plan B vil blive annonceret her på bloggen – og der vil blandt andet blive fremvist en forsmag på årets kompendie-artikler. Mere om dette senere.

Advertisement

~ af Morten Greis på 5. februar 2009.

2 kommentarer to “planB vender tilbage”

  1. Garylinket linker til Otto-dommerlisten.

    Det bliver et godt år.

  2. Huh?

    “Otto-dommerne” fører mig til Fastavals side, mens “The Gary … etc.” fører mig til pdf-dokumentet. Jeg kommer i allefald de rette steder hen, men måske jeg skulle bytte om på de to links …?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: