planB præsenterer: Tiden før og efter

Der har været stille her på planB bloggen et stykke tid, men alt det er så småt ved at ændre sig. En lang række scenarieprojekter til både Hyggecon, VikingCon og Fastaval er så småt ved at tage form, og for at skyde det hele i gang, kommer her foromtalen til planBs indspark på året Hyggecon:

planB præsenterer: Tiden før og efter

Har du nogensinde ønsket at genopleve dele af din fortid, med den viden, du har i dag? Selvfølgeligt har du det – det har vi alle sammen. Men ville den viden netop ikke ødelægge den oplevelse, som du fandt i øjeblikket? Den oplevelse, som er en af de utallige brikker, der gør dig til den, du er.

Drømmene lever. Samtalen er højlydt omkring bordet. Et latterudbrud stjæler opmærksomheden et øjeblik. To sæt øjne mødes kortvarigt og efterlader begge ejere en smule ændret indeni.

Et sted i fremtiden glemmer en bil at bremse og et liv bliver knust. I tiden efter knuses drømme en efter en.

‘Tiden før og efter’ er et tre timers larp om otte venner. Scenariet forløber over tre akter, hvor der vil blive eksperimenteret med tid som virkemiddel i fortællingen. Scenariet lægger vægt på både indlevelse og narrativisme, med en bevægelse fra det første mod det sidste, som akterne udspiller sig.

Advertisement

~ af pfallesen på 8. juli 2009.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: