[Projekt Særimner] Scenariekonkurrence

Vi bringer en meddelelse:

Projekt Særimner vil gerne skaffe flere rollespillere til Forum og udbrede det danske rollespil i Norden. Det gør vi ved at lave en konkurrence med nogle af de bedste danske rollespils-forfattere, spændende præmier og re-runs af de bedste scenarier fra Fastaval 2012. Læs mere om Projekt Særimner på Facebook.

Projekt Særimner vil udvikle det danske rollespil i nye og spændende retninger. Det lille novelle-scenarie-format giver forfatterne muligheden for at gi los og afprøve sære skæve ideer.

Udfordringen lyder

  • Skriv et novellescenarie (max 4 spillere og 1 spilleder, max to timer), der fortæller en vedkommende, hverdagsinspireret historie.
  • Læs udfordringen bredt. Fantasy-fortællingen om hvor angstprovokerende det er at forlade det sikre for at jage drømmen er lige så velkommen som kitchen-sink drama.

Præmierne

Præmierne er billetter til udenlandske rollespils-arrangementer hvor de vindende scenarier bliver sat op samt oversættelser.

Vi udlover to billetter til finske Ropecon (sidste års hjemmeside) samt professionel oversættelse af scenariet til engelsk eller en billet til den eksperimenterende mini-larp festival Grenslandet i Norge inklusiv en oversættelse til norsk.

Vinderen vælger hvilken af de to hun/han vil have, nummer to får den anden.

Vi ligger pt. i forhandlinger om en tredje præmie så hold øjne og ører åbne.

Konkurrencen vil blive afgjort af et dommerpanel bestående af tre garvede rollespillere.

Workshop

Der vil blive afholdt et workshopforløb lavet i samarbejde med Kristoffer Rudkjær der om nogen har erfaring med at hjælpe og kæle om scenarieforfatterne gennem sit virke som scenarieansvarlig gennem de seneste tre år på Fastaval. Workshopforløbet vil gennem en række oplæg, benspænd og skriveøvelser arbejde, udvikle og kæle for forfatterenes ideer. Datoer følger.

Tilmeld dig konkurrencen

Hvis du gerne vil være med til at udvikle det danske rollespil og få det ud i Skandinavien, så skal du give os besked inden den 5. juni på jonasellemand@gmail.com

  • Foromtale deadline 10. juni.
  • Afleverings-deadline 1. september.

Meddelelse slut.

Vær opmærksom på, at Forum har ændret dato til 14.-16. september frem for den tidligere udmeldte dato i oktober, og det er nu ikke længere nødvendigt at vælge mellem Forum og andre større rollespilsarrangementer.

Vær også opmærksom på, at dette er efterårets anden scenariekonkurrence. Der er også Viking-Cons Remake-konkurrence, hvor scenariet Arken remakes. Der er også præmier til den konkurrence. Viking-Con er 12.-14. oktober.

~ af Morten Greis på 31. maj 2012.

En kommentar to “[Projekt Særimner] Scenariekonkurrence”

  1. […] er så et udkast til foromtalen til mit bidrag til Projekt Særimner. Læs udkastet til synopsen […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: