Arise, blog!

Det er ikke dødt som kan ligge henslængt i et hjørne af internettet, og nu står stjernerne (og min tid og interesse) sådan, at planB genopstår. I dens nye inkarnation kommer bloggen til at tjene både sine gamle formål og et par nye.

Tanker om rollespil

Der kommer til at være smukke (og lejlighedsvis sære!) tanker om rollespil, hvordan det hænger sammen med livet, og de relative fordele ved poststrukturalistisk teori og eksegese, når man kæmper mod orker. Kort sagt, planB som vi kender det.

Community support — opsamling fra RPGforum

RPGforum på Fjæsbog er et udmærket sted, og der opstår af og til diskussioner af bredere interesse. Det nuværende format har dog et par ulemper: Dels synker de ud af syne på ofte ret kort tid, dels går der ofte fjæsbog i diskussionerne, med alt hvad dertil hører af tangenter med mere.

På dette sted vil vi samle op og opsummere positionerne, når noget fra RPGforum fanger vores interesse. Måske endda konklusionerne, hvis der er nogen. Så kan diskussionen eventuelt fortsætte her i et mere adstadigt tempo, og tingene vil stå tilbage på en lidt mere blivende måde.

Community support — gæsteindlæg om, hvad der rører sig

Som miljø er dansk con-rollespil og omegn ikke en statisk størrelse. Vi har tænkt os at fiske efter indlæg om, hvad der rører sig, fra folk på frontlinjerne. Det kan tjene både som forhåbentlig interessant læsning for både nye og gamle læsere, og som en måde at diskutere aktuelle emner på en uformel men åben måde.

Internationale perspektiver

Bloggen er overvejende dansksproget, men vi har også tænkt os at kigge efter, hvad der sker udenfor vores baggård. Måske finder vi emner og diskussioner, som vi finder det værd at føre i en dansk sammenhæng, måske vil vi henlede vore læseres opmærksomheder på diskussioner, de med fordel kunne følge og endda deltage i, i fjerne og eksotiske egne af internettet. Der kunne også komme til at drysse lidt udenlandsk stjernestøv over bloggen, som Jason Morningstars.

Hvad vi nu finder på

Hvem ved, måske vil vi begynde at poste rollespils-slashfic? Måske rollespils-strikkeopskrifter ? Hvem ved, hvad fremtiden vil bringe?

extermiknit

Af disse grunde udfører jeg herved det nekromantiske ritual, tænder op under myrraen og bløder på mit tastatur…

Arise, blog!

Forvent, i praksis, to til fire indlæg om måneden. Det næste kommer …snart.

Advertisement

~ af troelsken på 1. februar 2014.

6 kommentarer to “Arise, blog!”

 1. Hej,

  Sur gammel mand her:
  Kan I ikke lave de der indlæg i stedet for at snakke om dem? Også droppe den sorte baggrund en gang for alle?

  Mindre sur gammel mand her:
  Glæder mig til at læse med forsat.

  • Hej Johs,

   Det der med at det næste indlæg kommer snart betyder at det næste indlæg kommer snart. 🙂

   Og jeg nærer en kontrær og urimelig kærlighed til den sorte baggrund.

   Vi skal nok få det sjovt.

 2. Yes! Har sgu savnet den. Og er svært glad for den sorte baggrund, don’t change a thing!

 3. apropos “mere blivende” ville det være godt med en oversigt over indlæg. Det er stort set umuligt at finde tidligere indlæg. Det ville også være fint med en oversigt over senest kommenterede indlæg.

  • Sandt. Det får vi set på. På et eller andet tidspunkt, når vi lige har fået sparket cirkusset her lidt i gang.

 4. […] gange sker der interessante ting på Fjæsbog-inkarnationen af RPGForum, og det truede jeg med at samle op på og tale om. Så skete det hverken værre eller bedre end at der faktisk kom en […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: