8. december: Liz Gorinsky

#8

liz-g

Liz Gorinsky

Debut: 2015

Alexandria-styrke: 1

Hidsighed: 43%

Kubik: 600 ccm

Ved siden af spildesign er Liz Gorinsky redaktør af SF og Fantasy på forlaget Tor. Sig “Liz G”, SFF fans siger “squee”. Hendes erklærede yndlingsfarve er sort på sort.

Til Fastaval 2016 skrev Liz Gorinsky sammen med Sara Williamson scenariet “See Me Now” om trans/queer ungdoms- og livshistorier. En stilfærdig affære, som elegant kan tjene både som en ret pædagogisk grundlæggende introduktion for et nogenlunde velvilligt men ikke nødvendigvis velinformeret hetero-publikum OG som en lejlighed for queer spillere til at se sig selv og deres historier spejlet.

LG er også pænt sjov på sin egen sorte måde. Hun har blandt andet skrevet “Goth Court”, et hack (/stretch goal) af Jason Morningstars “Ghost Court”. I Goth Court kan gotere og “normies” føre retssager mod hinanden om sager, hvor de to kulturer støder sammen — såsom når en lusket ikke-goter sælger en ivrig goter en ligvogn, som (*gisp*) IKKE HAR VÆRET BRUGT TIL AT TRANSPORTERE LIG!!! Adspurgt om goth-kostumer til et test run af Ghost Court svarede Liz, med en stemme så kold som nattens skygger, “It’s not a costume, it’s a lifestyle.”

Liz Gorinsky er cool, og ret ny som rollespilsdesigner. Jeg er spændt på hvad vi kommer til at se fra hendes hånd.

Reklamer

~ af troelsken på 8. december 2016.

2 kommentarer to “8. december: Liz Gorinsky”

  1. […] #8:LizGorinsky […]

  2. […] af det rasende elegante og dybt originale design. Til Fastaval 2016 skrev hun sammen med Liz Gorinsky See Me Now. Meget imponerende stuff fra en designer, der har lavet ballondyr professionelt længere […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: