11. december: John Harper

#11

john-harper

John Harper

Debut: 1997

Alexandria-styrke: 0,2

Hidsighed: 58%

Kubik: 330 ccm

JH har begået én bedrift, som i en amerikansk sammenhæng er fuldstændig vild og uhørt: Han har skrevet et succesfuldt og indflydelsesrigt GRATIS rollespil, Lady Blackbird fra 2009.

Seriously, det SKER IKKE i Nordamerika. Hvis ikke du skal give penge for det, har det ikke nogen status over there. Lady Blackbird samler meget elegant en lang række indflydelser fra den første indie-alder i nullerne, og er selv blevet hacket ret meget — også i Danmark. Det er et indflydelsesrigt spil. Gratis.

Jeg har selv haft en del fornøjelse ud af hans lidt ældre, meget nuller-indie spil om ærekære græske helte, Agon. Og der er ret meget buzz omkring hans nye, næsten-færdige gadebande-spil, Blades in the Dark.

Reklamer

~ af troelsken på 11. december 2016.

2 kommentarer to “11. december: John Harper”

  1. […] #11: John Harper […]

  2. […] Don’t Rest Your Head er et af mine favoritrollespil, og det er blandt de mere særprægede, som julekalenderen kommer til at kigge på. Forfattet af Fred Hicks, og udgivet i 2006 af Evil Hat Productions, som nu mest er kendt for FATE rollespillet, men som også udgiver andre små skæve ting, som f.eks. Monster of the Week (endnu et ‘powered by the Apocalypse’ rollespil) og i 2017 også Blades in the Dark (forfattet af John Harper – se planB’s indlæg om ham). […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: