16. december: Julia Bond Ellingboe

#16

jbe

Julia Bond Ellingboe

Debut: 2007

Alexandria-styrke: 3

Hidsighed: 23%

Kubik: 600 ccm

JBE er mest berømt for Steal Away Jordan, som handler om at være slave. Der er dog også bl. a. vokset adskillige spil ud af hendes kærlighed til japansk folklore. Hun var æresgæst på Fastaval i 2010.

Steal Away Jordan er et spil at blive klog af, hvis man vil. Det kan bruges til enhver form for historier om slaveri, men handler som udgangspunkt om sorte slaver i de amerikanske sydstater før borgerkrigen. Et interessant træk ved spillet er at spilleder har en ret dominerende magt, men ikke ved hvad spillernes mål er — de afsløres først, når mål og delmål bliver opfyldt. I det hele taget har spillet en lang række interessante og tankevækkende træk, som til sammen gør det muligt at spille historier hvor slaver er heroiske fordi de gør små men vigtige ting under hårde vilkår. Det er hverken et spil om at svælge i trælshed eller om det store, nemme action-oprør.

Og glem ikke at hun også har skrevet andre ting. Jeg havde en forrygende morsom oplevelse med en tidlig udgave af hendes Tales of the Fisherman’s Wife på Fastaval, og en del spas med andre.

Julia Bond Ellingboe er en del af det virkelig interessante indie-miljø i Massachusetts, lige som bl. a. også tæller Emily Care BossMeguey Baker, Vincent Baker og Epidiah Ravachol.

Reklamer

~ af troelsken på 16. december 2016.

3 kommentarer to “16. december: Julia Bond Ellingboe”

  1. […] #16:Julia Bond Ellingboe […]

  2. […] Baker er en del af Massachusetts indie-miljøet ligesom bl. a. Emily Care Boss, Julia Bond Ellingboe, Epidiah Ravachol og Megueys mand Vincent Baker. Jeg har haft virkelig interessant morskab ud af […]

  3. […] er en del af Massachusetts indie-miljøet ligesom bl. a. Emily Care Boss, Julia Bond Ellingboe, Epidiah Ravachol og Vincents kone Meguey Baker, som også har været involveret i AW2. Han blogger […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: