#27: John Stavropoulos

#27

john-stavropoulos

John Stavropoulos

Debut: 2009

Alexandria-styrke: 0

Hidsighed: 51%

Kubik: 510 ccm

John Stavropoulos designer nordisk-agtige semilive-scenarier og er interessant både som arrangør og debattør, og så er han desuden ophavsmand til X-kortet, state of the art i rollespils-sikkerhed Over There.

John Stavropoulos er en fremtrædende stemme i progressive øst-kyst rollespils-kredse, og har mange interessante ting at sige om både organisering og rollespils-kultur, såvel som design. Han har bl. a. været med til at lave M vs M, The Yearbook og The Monsterhearts Larp – oftest skriver han sammen med sin kone, Terry Romero.

Hvis man skulle have én grund til at nævne ham lige nu må det være at han er manden bag “X-kortet“, en add-on procedure for bordrollespil som lader deltagere nemt og bekvemt dømme indhold som generer dem ude. Umiddelbart var jeg efter læsning lidt skeptisk over hvor meget det ville gøre at have et kort med et stort “X” liggende på bordet som folk kunne tappe og sige “X på …”, men efter at have set det brugt sidste år (mod mig selv for øvrigt, da jeg i et spil Swords Without Master kaldte en stamme af små folk for “midgets”) må jeg lade, at det lod en potentielt pinagtig diskussion udspille sig nærmest gnidningsfrit og på under ti sekunder.

Det er pænt godt design.

~ af troelsken på 4. februar 2017.

En kommentar to “#27: John Stavropoulos”

  1. […] #27: John Stavropoulos […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: